Basis Pakket


Programma in het kort:

Muts versieren en een bakkersuitrusting te leen

Koekjes maken en bakken

Broodjes maken en bakken

Pauze met limonade en iets lekkers

Kindertaartje versieren

Een verrassing voor iedereen en een cadeau voor de jarige!

 

Iedereen mag een bakkersmuts versieren en krijgt een bakkersuitrusting te leen. De bakkersuitrusting bestaat uit een schort, vormpjes en een deegroller.

 

Als de kinderen klaar zijn dan gaan we beginnen met bakken, eerst worden er lekkere speculaasjes gemaakt. Door onze grote collectie vormpjes is er voor iedereen wat wils! Als de speculaasjes en pepernoten in de oven gaan is het tijd voor het volgende onderdeel. 

 

Broodjes bakken! Maar niet zomaar broodjes, de kinderen gaan een grote schildpad maken.
Na al dat harde werken is het tijd voor pauze met limonade en een lekkere verrassing! Natuurlijk wordt er ook gedacht aan de ouders en verzorgers. Koffie of thee en wat lekkers erbij! Na de pauze gaan we verder want we zijn nog niet klaar!

 

Alle kinderen gaan nog een mooi kindertaartje versieren. Onze beruchte snoepbakken komen tevoorschijn! De kinderen hebben keus uit vele verschillende strooisels en snoepjes, zodat iedere taart uniek is!

 

Als alles gebakken en ingepakt is krijgen de kinderen alles mee naar huis, makkelijk verpakt in een tas, zodat ieder kind zijn eigen tasje heeft. Natuurlijk met een extra verrassing voor iedereen, en een cadeau voor de jarige.

 


Bij Bakkersfeest van Beek heeft u keuze uit verschillende soorten feestjes vanaf €12,50 t/m €19,95.

 

Voor het Basispakket, Koekjes & Taart feestje en het Chocolade Letterrr feestje hebben wij een minimum aantal van 8 kinderen en een maximum van 20 kinderen. Natuurlijk kunt u ook zelf met de kinderen meedoen. Mocht u met minder personen komen dan moeten wij wel het minimum aantal berekenen. De kosten per persoon zijn €14,95 voor 1 tot 1,5 uur plezier!