Chocolade Letter


Programma in het kort:

Muts versieren en een banketbakkersuitrusting te leen

Eigen chocolade letter gieten en versieren

Flikken maken

Pauze met limonade en iets lekkers

Een verrassing voor iedereen en een cadeau voor de jarige!

 

Iedereen mag een bakkersmuts versieren en krijgt een bakkersuitrusting te leen. De bakkersuitrusting bestaat uit een schort en een letter vorm. Dan is het tijd om een letter uit te kiezen en deze te vullen met chocolade.

 

Dan is het tijd om de letters mooi te versieren. Onze beruchte snoepbakken en strooisels worden op tafel gezet en de kinderen mogen zelf kiezen hoe de chocoladeletter eruit komt te zien!

 

Hierna is het tijd om heerlijke chocolade flikken te maken. Dit zijn schijfjes chocolade die de kinderen helemaal zelf mogen versieren. Spikkels, snoepjes, prinsessen parels, nootjes, rozijnen en nog veel meer! 
En als alles af is dan is het tijd voor een pauze!

 

Tijdens de pauze krijgen alle bakkertjes limonade en iets lekkers. 
Ook wordt er natuurlijk gedacht aan de ouders en verzorgers. Koffie of thee en wat lekkers erbij!

 

Als de letters en flikken ingepakt zijn krijgen de kinderen alles mee naar huis, makkelijk verpakt in een tas, zodat ieder kind zijn eigen tasje heeft. Natuurlijk met een extra verrassing voor iedereen, en een cadeau voor de jarige.

 

Wij werken met Callebaut Fairtrade chocolade. 
Deze chocolade is zeer lekker, hoog van kwaliteit en ook nog eens eerlijk.

 


Bij Bakkersfeest van Beek heeft u keuze uit verschillende soorten feestjes vanaf €12,50 t/m €19,95.

 

Voor het Basispakket, Koekjes & Taart feestje en het Chocolade Letterrr feestje hebben wij een minimum aantal van 8 kinderen en een maximum van 20 kinderen. Natuurlijk kunt u ook zelf met de kinderen meedoen. Mocht u met minder personen komen dan moeten wij wel het minimum aantal berekenen. De kosten per persoon zijn €14,95 voor 1 tot 1,5 uur plezier!