Home » Kinderfeestjes » Happy Birthday Pakket

Happy Birthday Pakket


Programma in het kort:
-
Muts versieren en een bakkersuitrusting te leen
-
Koekjes maken en bakken
-
Broodjes maken en bakken

- Drolletje (Zeeuwse Bolus)
- Pauze met limonade en iets lekkers
- De jarige gaat cakejes versieren
- Kindertaartje versieren
- Een verrassing voor iedereen en een cadeau voor de jarige!

 

Iedereen mag een bakkersmuts versieren en krijgt een bakkersuitrusting te leen. De bakkersuitrusting bestaat uit een schort, vormpjes en een deegroller. 

 

Als de kinderen klaar zijn dan gaan we beginnen met bakken, eerst worden er lekkere speculaasjes gemaakt. Door onze grote collectie vormpjes is er voor iedereen wat wils! Als de speculaasjes en pepernoten in de oven gaan is het tijd voor het volgende onderdeel. 

 

Broodjes bakken! Maar niet zomaar broodjes, de kinderen gaan een mooie vlecht maken, of een grote schildpad. En dan komt het vieze werk, de kinderen gaan allemaal een echte drol maken. Dit is onze variant op de Zeeuwse Bolus.

 

Na het versieren van de broodjes is het tijd voor pauze. Tijdens de pauze krijgen alle bakkertjes limonade en iets lekkers.
Ook wordt er natuurlijk gedacht aan de ouders en verzorgers. Koffie of thee en wat lekkers erbij! 
Na de pauze gaan we weer verder, want we zijn nog niet klaar!

 

  Het is tijd om de cakejes te versieren, lekkere slagroom en keus uit verschillende strooisels. Na dit voorproefje is het tijd voor het grote werk. Een echt kindertaartje versieren!

 

Als alles gebakken en ingepakt is krijgen de kinderen de lekkernijen mee naar huis, makkelijk verpakt in een tas, zodat ieder kind zijn eigen tasje heeft. Natuurlijk met een extra verrassing voor iedereen, en een cadeau voor de jarige.

 


Bij Bakkersfeest van Beek heeft u keuze uit verschillende soorten feestjes vanaf €12,50 t/m €19,95.

 

Voor het Happy Birthday Pakket en het Taart! feestje hebben wij een minimum aantal van 7 kinderen en een maximum van 20 kinderen. Natuurlijk kunt u ook zelf met de kinderen meedoen. Mocht u met minder personen komen dan moeten wij wel het minimum aantal berekenen. De kosten per persoon zijn €17,50 voor 1,5 uur plezier!