Home » Kinderfeestjes » Koekjes & Taart

Koekjes & Taart


Programma in het kort:

Muts versieren en een bakkersuitrusting te leen

Koekjes maken en bakken

Pauze met limonade en iets lekkers

Taartje maken en versieren

Een verrassing voor iedereen en een cadeau voor de jarige!

 

Iedereen mag een bakkersmuts versieren en krijgt een bakkersuitrusting te leen. De bakkersuitrusting bestaat uit een schort en een spatel. 

 

Als de kinderen klaar zijn dan gaan we beginnen met bakken, eerst worden er lekkere speculaasjes gemaakt. 
Door onze grote collectie vormpjes is er voor iedereen wat wils!

 

Na al dat harde werken is het tijd voor pauze met limonade en iets lekkers! Natuurlijk wordt er ook gedacht aan de ouders en verzorgers. Koffie of thee en wat lekkers erbij! Na de pauze gaan we verder want we zijn nog niet klaar!

 

Het is tijd voor een heerlijke slagroomtaart. Iedereen maakt zelf een lekkere slagroomtaart, de manier waarop blijft nog een verrassing! Nu is het tijd voor de finishing touch, en komen onze beruchte snoepbakken tevoorschijn! De kinderen hebben keus uit vele verschillende strooisels en snoepjes, zodat iedere taart uniek is.

 

Als alles gebakken en ingepakt is krijgen de kinderen de lekkernijen mee naar huis, makkelijk verpakt in een tas, zodat ieder kind zijn eigen tasje heeft. Natuurlijk met een extra verrassing voor iedereen, en een cadeau voor de jarige.

 


Bij Bakkersfeest van Beek heeft u keuze uit verschillende soorten feestjes vanaf €12,50 t/m €19,95.

 

Voor het Basispakket, Koekjes & Taart feestje en het Chocolade Letterrr feestje hebben wij een minimum aantal van 8 kinderen en een maximum van 20 kinderen. Natuurlijk kunt u ook zelf met de kinderen meedoen. Mocht u met minder personen komen dan moeten wij wel het minimum aantal berekenen. De kosten per persoon zijn €14,95 voor 1 tot 1,5 uur plezier!