Home » Kinderfeestjes » Taart!

Taart!


Programma in het kort:

- Muts versieren en een banketbakkersuitrusting te leen

Slagroomtaart met marsepein maken

-Pauze met limonade en iets lekkers

Versieren van de taart

Een verrassing voor iedereen en een cadeau voor de jarige!

 

Iedereen mag een bakkersmuts versieren en krijgt een banketbakkersuitrusting te leen. De banketbakkersuitrusting bestaat uit een schort en een spatel. Als de kinderen klaar zijn dan gaan we beginnen met de basis van het taartje.

 

Iedereen maakt zijn eigen taartje. De manier waarop blijft nog een verrassing! Als er niets meer te zien is van de cake door al die lekkere slagroom, is het tijd voor een pauze! 

 

Tijdens de pauze krijgen alle bakkertjes limonade en iets lekkers! Ook wordt er natuurlijk gedacht aan de ouders en verzorgers. Koffie of thee en wat lekkers erbij! 

 

Na de pauze is het tijd voor de finishing touch. De kinderen kiezen zelf een kleur marsepein uit en gaan de taarten bekleden hiermee. Als alle taarten een mooi kleurtje hebben komen onze beruchte snoepbakken tevoorschijn! De kinderen hebben keus uit vele verschillende strooisels en snoepjes, zodat iedere taart uniek is!

 

Als de taartjes ingepakt zijn krijgen de kinderen alles mee naar huis, makkelijk verpakt in een tas, zodat ieder kind zijn eigen tasje heeft. Natuurlijk met een extra verrassing voor iedereen, en een cadeau voor de jarige.

 


Bij Bakkersfeest van Beek heeft u keuze uit verschillende soorten feestjes vanaf €12,50 t/m €19,95.

 

Voor het Happy Birthday Pakket en het Taart! feestje hebben wij een minimum aantal van 7 kinderen en een maximum van 20 kinderen. Natuurlijk kunt u ook zelf met de kinderen meedoen. Mocht u met minder personen komen dan moeten wij wel het minimum aantal berekenen. De kosten per persoon zijn €17,50 voor 1,5 uur plezier!