Home » Tienerworkshops » Bonbons & Chocolade

Bonbons & Chocolade


Programma in het kort:

Ontvangst met fris

Verschillend bonbons & chocolade maken

Pauze met fris en iets lekkers

Inpakken bonbons & chocolade

Een verrassing voor iedereen, en een cadeau voor je jarige!

 

Als iedereen er is beginnen we met een kleine uitleg over chocolade. Ondertussen krijgt iedereen een lekker glaasje fris en mogen de tieners ook proeven van de heerlijke chocolade. Tijdens de workshop gaan de tieners verschillende soorten lekkernijen maken van deze chocolade.

 

Ze beginnen met het maken van bonbons. Wanneer ze hiermee klaar zijn gaan de tieners lekkere flikken en een lolly maken. Flikken zijn ronde schijfjes met variërende toppings. Zoals spikkels, snoepjes, marshmallows maar bijvoorbeeld ook nootjes, smarties, rozijnen en nog veel meer!

 

Na al dit lekkers is het tijd om de bonbons, flikken en lolly vrolijk in te pakken met verschillende soorten lint.
Als alle creaties ingepakt zijn krijgt iedereen nog een verrassing en voor de jarige is er een extra cadeau.

 

Wij werken met Callebaut Fairtrade chocolade.
Deze chocolade is zeer lekker, hoog van kwaliteit en ook nog eens eerlijk.

 


De workshops worden gegeven in een echte bakkerij, waarbij je onder begeleiding van bakker Frans de hele tijd bezig bent! Werken met heerlijke chocolade of taart. Alles is mogelijk!

 

De workshops zijn bedoeld voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Tijdens de workshops worden de tieners wel begeleid maar mogen ze alles zelf proberen. En als het niet helemaal lukt, geen paniek! Bakker Frans staat voor je klaar om je een handje te helpen.

 

Voor de tienerworkshops hebben wij een minimum aantal van 7 kinderen en een maximum van tieners. Natuurlijk kunt u ook zelf met de tieners meedoen. Mocht u met minder personen komen dan moeten wij wel het minimum aantal berekenen. De kosten per persoon zijn €19,95.