Home » Tienerworkshops » Marsepein & Chocolade

Chocolade Letter & Marsepein


Programma in het kort:

Ontvangst met fris

Eigen letter gieten

Pauze met fris en iets lekkers

Versieren letter met Marsepein

Een verrassing voor iedereen, en een cadeau voor je jarige!

 

Als iedereen er is beginnen we met een kleine uitleg over chocolade. Ondertussen krijgt iedereen een lekker glaasje fris en mogen de tieners ook proeven van de heerlijke chocolade.

 

Dan is het tijd om een letter uit te kiezen en deze te vullen met chocolade. Als de chocolade aan het uitharden is, gaan de tieners aan de slag met marsepein. Hiermee mogen de tieners de chocolade letters versieren, maar natuurlijk ook met lekkere toppings! Bijvoorbeeld spikkels, snoepjes, marshmallows maar ook nootjes, smarties, rozijnen en nog veel meer!

 

Na al dit lekkers is het tijd om de letter en flikken vrolijk in te pakken met verschillende soorten lint.
Als alle chocolade ingepakt is krijgt iedereen nog een verrassing en voor de jarige een extra cadeau.

 

Wij werken met Callebaut Fairtrade chocolade.
Deze chocolade is zeer lekker, hoog van kwaliteit en ook nog eens eerlijk.

 


De workshops worden gegeven in een echte bakkerij, waarbij je onder begeleiding van bakker Frans de hele tijd bezig bent! Werken met heerlijke chocolade of taart. Alles is mogelijk!

 

De workshops zijn bedoeld voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Tijdens de workshops worden de tieners wel begeleid maar mogen ze alles zelf proberen. En als het niet helemaal lukt, geen paniek! Bakker Frans staat voor je klaar om je een handje te helpen.

 

Voor de tienerworkshops hebben wij een minimum aantal van 7 kinderen en een maximum van tieners. Natuurlijk kunt u ook zelf met de tieners meedoen. Mocht u met minder personen komen dan moeten wij wel het minimum aantal berekenen. De kosten per persoon zijn €19,95.