Home » Tienerworkshops » Tiener Taart

Chocolade Letter & Marsepein


Programma in het kort:

Ontvangst met fris

Slagroomtaart maken

Pauze met fris en iets lekkers

Bekleden taart marsepein en versieren

Een verrassing voor iedereen, en een cadeau voor je jarige!

 

Als iedereen er is beginnen we met een kleine uitleg over de basis van taarten maken en het bekleden ervan.
Ondertussen krijgt iedereen een lekker glaasje fris.

 

Dan is het tijd om aan de slag te gaan, iedereen gaat zelf een taart maken vanaf het begin. De manier waarop blijft nog een verrassing! Als er niets meer te zien is van de cake door al die lekkere slagroom, is het tijd voor een pauze en iets lekkers.

 

Na de pauze mogen de tieners zelf een kleur marsepein kiezen. De taarten worden hiermee bekleed en als alle taarten klaar zijn worden ze verder versierd. Snoepjes, suiker figuren, parels, gekleurde suiker en nog meer!

 

Als alle taarten ingepakt zijn krijgt iedereen nog een verrassing en voor de jarige een extra cadeau.

 


De workshops worden gegeven in een echte bakkerij, waarbij je onder begeleiding van bakker Frans de hele tijd bezig bent! Werken met heerlijke chocolade of taart. Alles is mogelijk!

 

De workshops zijn bedoeld voor tieners van 12 t/m 18 jaar. Tijdens de workshops worden de tieners wel begeleid maar mogen ze alles zelf proberen. En als het niet helemaal lukt, geen paniek! Bakker Frans staat voor je klaar om je een handje te helpen.

 

Voor de tienerworkshops hebben wij een minimum aantal van 7 kinderen en een maximum van tieners. Natuurlijk kunt u ook zelf met de tieners meedoen. Mocht u met minder personen komen dan moeten wij wel het minimum aantal berekenen. De kosten per persoon zijn €19,95.